Billig fly til Miami i januar for 2.313 kr

I januar er den gennemsnitlige temperatur i Danmark er på 0 grader. I Januar er den gennemsnitlige temperatur på 20 grader i Miami. Januar er derfor et godt tidspunkt at tage afsted for at opleve Florida, uden at temperaturen er alt for høj som senere på året. I øjeblikket er det muligt at købe fly til Miami for 2.313kr.

Billige fly til Miami, Florida

Et eksempel på billige fly til Miami er med udrejse d. 22. januar 2019, og hjemturen finder sted d. 29. januar 2019. Flyningen udturen foretages af Finnair med en enkelt mellemlanding i Helsinki, hvoraf hjemturen foretages af British Airways med en enkelt mellemlanding i London. Dette fås til en god pris på 2.283kr.

Bemærk at prisen er inklusiv mad og drikke på den oversøiske flyvning. Dog er prisen kun inklusiv håndbagage.

Billig fly til Miami januar

Klikk her for at se tilbudet

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

Klik her for at finde et tilbud på en lejebil

Oplevelser

Vi gør alt hvad vi kan, for at samle det bedste syd Florida har at byde på. Vi guider om shopping, sightseeing, sportsarrangementer, musikarrangementer, spisesteder og meget mere.

Læs guides guides her.