Direkte fly til Florida for kun 2.378kr

Miami

Vi har fundet billige direkte flybilletter til Fort Lauderdale, kom afsted med Norwegian for kun 2.378 kr.

Fort Lauderdale er kun 30 min. fra storbyen Miami, som er hjemsted for en af de mest ikoniske strande: Miami Beach. Udover skønne strande, har Miami og resten af Florida et væld af forskellige oplevelser. Nationalparken everglades grænser optil Miami, og en lang række firmaer tilbyder turer i Everglades med en luftbåd. På disse ture kan det være muligt at opleve blandt andet alligatorer.

Billige fly til Florida

Et eksempel på billige fly til Miami er med udrejse d. 29. august 2019, og hjemturen finder sted d. 12. september 2019. Flyningen udturen foretages af Norwegian – og begge flyvninger er direkte! Dette fås til en god pris på 2.378 kr.

Bemærk at prisen er eksklusiv indchecket baggage & mad og drikke på den oversøiske flyvning. Dog er prisen inklusiv håndbagage.

Bemærk at prisen er inklusiv håndbagage. Indchecket bagage og mad & drikke på den oversøiske flyvning skal tilkøbes.

Lejebil

Florida opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Florida har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.