Fly til Los Angeles for kun 1.603,- (tur/retur)

Oplev the City of Angles, også bedre kendt som Los Angeles. LA er fremsted for Hollywood, Santa Monica, Beverly Hills & Malibu. I øjeblikket er det at købe fly til Los Angeles og  opleve alt dette for kun 1.603,-!

Billige fly til Los Angeles

Et eksempel på billige fly til Los Angeles er med udrejse søndag d. 10. februar 2019, og hjemturen finder sted søndag d. 17. februar 2019. Flyningen udturen foretages af Air Canada med en enkelt mellemlanding i Toronto, hvoraf hjemturen også foretages af Swiss med en enkelt mellemlanding i Zürich. Dette fås til en god pris på 1.603 kr.

Bemærk at prisen er inklusiv håndbagage og mad & drikke på den oversøiske flyvning. Indchecket bagage skal tilkøbes.

Lejebil

Nevada opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Nevada har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.