Flyv til Los Angeles for under 1.800kr! (tur/retur) – Fly både fra København og Billund

hollywood

Oplev the City of Angles, også bedre kendt som Los Angeles. LA er fremsted for Hollywood, Santa Monica, Beverly Hills & Malibu. I øjeblikket er det at købe fly til Los Angeles og  opleve alt dette for kun 1.602,-!

Billige fly til Los Angeles

Et eksempel på billige fly til Los Angeles er med udrejse tirsdag d. 5. marts 2019, og hjemturen finder sted tirsdag d. 12. marts 2019.

Flyningen fra Købehavn foretages af Air Canada på udturen med en enkelt mellemlanding i Toronto, hvoraf hjemturen også foretages af Swiss med en enkelt mellemlanding i Zürich. Dette fås til en god pris på 1.602 kr.

Flyvningen fra Billund foretages af Delta i samarbejde med KLM, og både ud- og hjemturen er med en enkelt mellemlanding i Amsterdam.

Los Angeles marts 2019 CPH
Fra København
Los Angeles marts 2019 BIL
Fra Billund

Bemærk at prisen er inklusiv håndbagage og mad & drikke på den oversøiske flyvning. Indchecket bagage skal tilkøbes.

Lejebil

Nevada opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Nevada har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.