Juleshopping i New York for 1.146 kr!

New York december

Oplev the the big apple, også bedre kendt som New York. New York er fremsted for frihedsgudinden, Empire State building & Times Square. I øjeblikket er det at købe fly til New York og opleve alt dette for kun 1.146,-!

Billige fly til New York

Et eksempel på billige fly til New York er med udrejse torsdag d. 5. december 2019, og hjemturen finder sted onsdag d. 11. december 2019. Flyningen på udturen foretages af Air Canada med en mellemlanding i Frankfurt og Montreal, hvoraf hjemturen også foretages af Air Canada med en enkelt mellemlanding i Toronto. Dette fås til en god pris på 1.146 kr.

Bemærk at prisen er inklusiv håndbagage og mad & drikke på den oversøiske flyvning. Indchecket bagage skal tilkøbes.

Lejebil

Nevada opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Nevada har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.