New York tur/retur for kun 1.173 kr.

I øjeblikket er det muligt at købe billige fly til New York for kun 1.173 kr. Oftes er så lav en pris kun noget man finder på europæiske flyvninger, men i dette tilfælde er det altså muligt at tage turen over Atlanterhavet og opleve the big apple for samme pris!

Billige fly til New York

Et eksempel på billige fly til New York er med udrejse d. 19. februar 2019, og hjemturen finder sted d. 26. februar 2019. Flyningen på udturen foretages af Air Canada med en enkelt mellemlanding i Toronto, hvoraf hjemturen foretages af Austrian Airlines med en enkelt mellemlanding i Wien. Dette fås til en utrolig god pris på 1.173 kr.

Bemærk at flyvningen på udturen har en lang mellemlanding i Toronto. Dette giver mulighed for også at opleve Canada, men hvis man derimod ønsker at undgå den lange mellemlanding, kan man få en bedre flyforbindelse for ca. 400 kr ekstra.

New York Februar 2019

Bemærk at prisen er inklusiv håndbagage og mad & drikke på den oversøisk flyvning. Indchecket bagage skal tilkøbes.

Lejebil

Californien opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Californien har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.