Nyt direkte fly til Los Angeles med SAS for 2.967,-

los angeles hollywood

Oplev the City of Angles, også bedre kendt som Los Angeles. LA er fremsted for Hollywood, Santa Monica, Beverly Hills & Malibu. I øjeblikket er det at købe fly til Los Angeles og  opleve alt dette for kun 2.968,-!

SAS begynder fra den 13. januar 2020 at flyve direkte imellem København og Los Angeles. Fra den 31. marts 2020 vil dette være med en daglig direkte afgang imellem de to byer.

Billige direkte fly til Los Angeles

Et eksempel på billige fly til Los Angeles er med udrejse onsdag d. 15. januar 2020, og hjemturen finder sted onsdag d. 22. januar 2020. Flyningen udturen foretages af SAS og er en direkte flyvning mellem København og Los Angeles begge veje. Dette fås til en god pris på 2.967 kr.

Bemærk at prisen er inklusiv håndbagage og mad & drikke på den oversøiske flyvning. Indchecket bagage skal tilkøbes.

Lejebil

Californien opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Nevada har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.

På de ovenstående dato’er har vi kunne finde Fort Fiesta som kan lejes i 1 uge fra Los Angeles lufthavn. Dette er til en pris på kun 1.298kr.

Andet til din ferie

Inden du skal afsted på din ferie, så skal du sikre at du har alle de ting du har brug for. Undgå at glemme at tage nogle af dine ting med på din ferie til Los Angeles, så du både kan komme en tur på stranden, en vandretur i området og bare passende tøj til klimaer. Brug derfor en pakkeliste så du husker alt hvad du har brug for på din ferie til USA.

Hvis du på din ferie måtte opleve forsinkelser på dine fly, så husk at du er berettiget til kompensation for din flyforsinkelse.