Oplev fantastiske Los Angeles for kun 1.574 kr

Los Angeles

Oplev the City of Angles, også bedre kendt som Los Angeles. LA er fremsted for Hollywood, Santa Monica, Beverly Hills & Malibu. I øjeblikket er det at købe fly til Los Angeles og  opleve alt dette for kun 1.574,-!

Utroligt billigt fly til Los Angeles

Et eksempel på billige fly til Los Angeles er med udrejse torsdag d. 7. november 2019, og hjemturen finder sted torsdag d. 14. november 2019. Flyningen udturen foretages af Swiss Air med en enkelt mellemlanding i Zürich, hvoraf hjemturen også foretages af Swiss med en enkelt mellemlanding i Zürich. Dette fås til en god pris til kun 1.574 kr.

Bemærk at prisen er inklusiv håndbagage. Indchecket bagage og mad & drikke på den oversøiske flyvning skal tilkøbes.

Hotel

Find dit ønsket hotel på kortet nedenfor!

Booking.com

Lejebil

Californien opleves bedst med bil. Dette betyder også, at du på egen hånd, kan få udforsket hvad Californien har at tilbyde. Vi anbefaler derfor at du lejer en bil ved ankomst til lufthavnen.

Samtlige af de store kendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnen. Husk at disse vil kræve et kreditkort. Ved afhentning af bilen, skal man være opmærksom på at de højst sandsynligvis vil prøve at sælge ekstra bilforsikring, samt opgradering til en højere bilklasse.